У бюджеті-2012 забули про корпуси для Охматдиту

Понеділок, 3 жовтня 2011, 19:10

У держбюджеті на 2012 рік коштів на будівництво нових корпусів Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" не передбачено.

Про це заявив народний депутат Кирил Куликов, повідомляє його прес-служба.

"2011 року на розробку проектно-кошторисної документації та інженерну підготовку будівельного майданчика на території Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" передбачено 230 мільйонів гривень", - повідомив депутат.

За його словами, головним розпорядником цих бюджетних коштів було Міністерство охорони здоров'я.

Реклама:

Проте постановою уряду від 30 травня 2011р. №596 головним розпорядником коштів, передбачених для розробки проектно-кошторисної документації та інженерної підготовки будівельного майданчика на території лікарні "Охматдиту", було призначено Національне агентство з питань підготовки до "Євро-2012", зазначає депутат.

"Однак, розглядаючи проект закону "Про Державний бюджет України на 2012 рік", я з'ясував, що на 2012 рік коштів на продовження здійснення заходів, пов'язаних з будівництвом нових корпусів Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" - не передбачено", - наголошує він.

Куликов звернувся до міністра охорони здоров'я України Олександра Аніщенка, міністра фінансів Федора Ярошенка та віце-прем'єр-міністра Бориса Колеснікова з тим, щоб негайно розглянути та вирішити дане питання до прийняття держбюджету-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!