Бойко продовжить газові переговори з Міллером наступного тижня

П'ятниця, 30 вересня 2011, 16:27

Переговори щодо співпраці в газовій сфері між Україною і РФ продовжаться наступного тижня.

Про це УНІАН повідомили в управлінні інформації "Газпрому" за підсумками сьогоднішніх переговорів у Москві глави Олексія Міллера і міністра енергетики і вугільної промисловості України Юрія Бойка.

"Зустріч пройшла в конструктивному ключі. Ухвалено рішення продовжити переговори наступного тижня", - говориться в повідомленні.

24 вересня президент Росії Дмитро Медведєв під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем сказав, що засідання Міждержавної українсько-російської комісії бажано проводити, "але, на мою думку, бажано проводити з конкретним змістом".

Реклама:

Янукович запропонував вже цієї осені провести засідання Міждержавної українсько-російської комісії.

Він зазначив, що у відносинах України і Росії накопичилися питання, які потребують швидкого вирішення, і найголовніше з них - співробітництво в енергетичній сфері.

На думку глави української держави, ці питання можна швидко вирішити, оскільки вже вони опрацьовані урядами і підкомісіями Міждержавної українсько-російської комісії.

Янукович висловив думку, що бажано провести засідання цієї комісії під головуванням двох президентів до проведення другого Українсько-Російського форуму, який пройде на рівні глав держав у жовтні 2011 року в Донецьку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!