"АероСвіт" запевняє, що стюардесам нема чого страйкувати

Вівторок, 13 вересня 2011, 11:32
Компанія "АероСвіт" заявляє про відсутність підстав для страйку бортпровідників.

Про це повідомляють "Українська новини" з посиланням на прес-службу "АероСвіту".

Компанія зазначає, що багато проблем, зокрема побутові та виробничі, які бортпровідниками названі причинами оголошення страйку, були зняті ще в березні комісією з примирення у складі представників бортпровідників і адміністрації авіакомпанії як виконані.

Тоді ж, за даними "АероСвіту", був знятий ряд фінансово-економічних претензій у зв'язку з досягнутою домовленістю про спільну розробку відповідних положень і графіка вирішення даних проблем на 2012 рік.

"Те, що більшість позицій, включених до переліку претензій бортпровідників, - це або вирішені проблеми, або такі, що перебувають у стадії обговорення і підготовки документів, наводить на підозру, що, як і у випадку з недавньою абсолютно невиправданою акцією протесту пілотів, хтось ззовні маніпулює профспілковими активістами авіакомпанії", - припускає компанія.

"АероСвіт" заявляє про готовність продовжувати діалог з профспілками бортпровідників, закликавши профспілкових лідерів відмовитися від можливих інсинуацій, шантажу і тиску.

Зокрема, у вівторок, 13 вересня, повинна відбутися чергова зустріч в.о. генерального директора "АероСвіту" Олександра Авдєєва з представниками конференції бортпровідників для обговорення невирішених проблем.

Як відомо, конференція бортпровідників "АероСвіту" прийняла рішення почати страйк о 00:00 28 вересня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!