Суд відклав розгляд справи про розтрату газу "РосУкрЕнерго"

Четвер, 21 липня 2011, 13:00

Печерський районний суд Києва переніс розгляд кримінальної справи про розтрату в 2009 році 11 млрд. кубометрів газу, що належали швейцарській компанії "РосУкрЕнерго", на 25 липня.

Про це оголосила головуюча на засіданні суддя Оксана Царевич, передає Радіо "Свобода".

Триденну перерву в розгляді справи суддя оголосила у зв'язку з тим, що справу почав розглядати новий склад суду, який вручив обвинувачуваним копії обвинувального висновку.

На засіданні в четвер суд встиг тільки встановити особи підсудних, а також їхніх захисників. Жоден із учасників процесу не заявляв відвід складу суду.

Реклама:

Як повідомлялося, 5 липня Апеляційний суд Києва повернув кримінальну справу про розтрату 11 млрд. кубометрів газу компанії "РосУкрЕнерго" на розгляд до Печерського райсуду у новому складі зі стадії розгляду по суті.

У такий спосіб суд задовольнив апеляцію Генеральної прокуратури на рішення Печерського райсуду від 26 квітня про повернення їй зазначеної справи для перевірки повноти досудового слідства.

У справі під вартою перебувають колишній перший заступник голови правлiння НАК "Нафтогаз України" Iгор Дiденко, колишній голова Державної митної служби Анатолiй Макаренко та екс-заступник начальника Енергетичної регiональної митницi Тарас Шепiтько.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: