Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим

Вівторок, 24 травня 2011, 16:22

Найближчим часом Україна і Індія можуть підписати угоду про введення безвізового режиму, повідомили в МЗС.

"Обговорювався текст проекту угоди між Кабінетом міністрів та урядом Республіки Індія про скасування візових вимог для осіб, які користуються дипломатичними паспортами, а також узгоджена його остаточна редакція", - повідомив прес-секретар Міністерства закордонних справ Олександр Дікусаров на брифінгу у вівторок, 19 травня, передає "Інтерфакс-Україна".

Він також додав, що на зустрічі сторони обговорили перспективи переговорного процесу міграційної проблематики шляхом підписання двостороннього документа про співробітництво в сфері боротьби з нелегальною міграцією.

"Крім того, індійська сторона виявила готовність почати переговорний процес щодо підписання двостороннього українсько-індійського угоди про реадмісію", - сказав Дікусар.

Реклама:

Зараз туристична віза для громадян України в Індію коштує від 40 доларів (6-місячна) до 130 (до п'яти років). Службова - 200 доларів (до року) - 280 доларів (до п'яти років).

Транзитна (одно-або дворазова) - 20 доларів (до 15 днів). Студентська - 75 доларів (до п'яти років). Решта візи - від 80 доларів до 200 доларів (від 6-шести місяців до п'яти років).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: