Ветерани УПА отримають 500 гривень доплати до пенсії

Неділя, 9 січня 2011, 19:05

У бюджеті, який прийняла сесія Львівської міської ради 6 січня, передбачено кошти на надання матеріальної допомоги мешканцям міста.

Зокрема, передбачена щомісячна доплата до пенсій ветеранам УПА у розмірі 500 гривень, виплата адресних допомог у вигляді щомісячної доплати до пенсії громадянам, яким виповнилося 100 і більше років та інші соціальні виплати, повідомляє "ІМК". 

Цього року видатки на соціальний захист та соціальне забезпечення встановлено у розмірі 27,6 млн. гривень, що на 0,3 млн. гривень більше, ніж 2010 року.

"Ідеальних бюджетів не буває. Бюджет, який ми прийняли вчора, є збалансованим, хоча не враховує усіх пропозицій", - сказав мер Львова Андрій Садовий.

Реклама:

"Єдине, чим я не задоволений, - це вилучення до державного бюджету понад 65 млн. гривень. Ми будемо просити, аби нам ці вилучення скасували, щоб ми мали кошти і на наші соціально-економічні програми, і на інші важливі проекти", - додав він.

Також Садовий відзначив, що фактично кошти, які затверджені в бюджеті (відсотків 90), - це кошти на виплату заробітної платні.

"Бюджет складний, мусимо економити на всьому. У нас також була підготовлена ухвала, щоб звільнити всі церкви від сплати земельного податку, однак, за браком часу, ми її не проголосували, але розглянемо вже в другій половині січня", - зазначив міський голова Львова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: