Тимошенко: у Азарова одна таблетка на всі випадки життя

Неділя, 30 січня 2011, 12:30

Уряд Миколи Азарова обирає неадекватні заходи економічної політики для регулювання цінової ситуації на продовольчому та споживчому ринку.

Таку думку озвучила колишній прем'єр Юлія Тимошенко, повідомляє її офіційний сайт.

"Для того, щоб не дорожчала гречка і всі інші продовольчі товари і взагалі споживчі товари, треба зробити одну просту річ - зупинити друкарський станок Національного банку, який сьогодні друкує не підтверджену економічним зростанням, нічим не забезпечену, гривню. Це те, що дає зростання цін і на гречку, і на все інше", - сказала вона.

На думку екс-прем'єра, такі заходи чинного уряду вкотре демонструють його непрофесійність.

Реклама:

"Дуже шкода, що у Азарова одна таблетка на всі випадки життя. Це від того, що він просто не має спеціальної освіти і не має професійних знань", - заявила Тимошенко.

"Я думаю, що як тільки вони припинять друкувати гривню, їм зразу не треба буде робити тисячегривневу купюру, а якщо вони тисячегривневу купюру зроблять, то обов'язково з портретом Януковича", - додала вона.

Як відомо, уряд Миколи Азарова планує закупити в Китаї 20 тисяч тонн гречки для утримання її ціни на внутрішньому ринку на рівні 10-11 гривень за кілограм.

В "Батьківщині" зазначають, що зараз у торгових мережах Києва вартість кілограма гречки коливається від 18 до 26 гривень, в той час як у грудні минулого року вартість одного кілограму гречки становила від 10 до 13 гривень.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: