Ахметов налагодив збут до Єгипту

Понеділок, 11 жовтня 2010, 15:37

Metinvest International SA підписала угоди про ділове співробітництво з єгипетським виробником високоміцної гарячекатаної арматури для армування бетону National Port Said Steel.

Відповідно до угод, підписаних у Стамбулі, передбачається створення життєздатної комерційної моделі, яка буде цілісним механізмом співпраці двох структур, пише газета "Дело".

Рамки і масштаб співробітництва визначатимуться, зокрема, в ході обміну інформацією про ситуацію і тренди на ринках металопродукції, а також дотримуючись знань про поділ технічної інформації про розвиток операцій в гірничорудній і сталевої індустрії, наголошується в повідомленні єгипетської компанії.

У підсумку, компанія Ахметова зможе мати прямий доступ до ринку Єгипту, і надійного партнера на важливих для українських металургів ринках Близького Сходу та Північної Африки.

Реклама:

Зокрема, National Port Said Steel (NPSS) входить до приватного диверсифікованого промислового інвестиційного холдингу Exeed Industries, зареєстрованого в Абу-Дабі (ОАЕ).

Компанія почала свої операції в 2002 році з виробничим майданчиком, який дозволяє виробляти 360 тис. тонн будівельної арматури на рік.

Практично в рамках цієї угоди єгипетська компанія зможе використовувати для виробництва українські сталеві напівфабрикати виробництва Єнакіївського метзаводу, що входить до складу холдингу "Метінвест".

"Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній.

Виробничі потужності підприємств групи дозволяють повністю задовольняти власні потреби в сировині, рідкій сталі і напівфабрикатах, і забезпечувати значну частину українських і європейських підприємств, а також металургію Азії.

Служба продажу "Метінвесту" представлена такими компаніями: Metinvest International SA - експорт металопрокату за межі України і СНД, "Метінвест-СМЦ" - продаж металопродукції через сервісні металоцентри в Україні та Південно-Східній Європі, "Метінвест-Євразія" - експорт металопродукції до Росії, "Метінвест-Україна" - продаж промислового сортаменту металопрокату вагонними нормами в Україні та експорт в країни СНД.

Акціонерами групи "Метінвест" є група СКМ Ріната Ахметова (75%) і група компаній "Смарт-холдинг" Вадима Новінського (25%), які беруть участь в управлінні групою "Метінвест" на партнерських засадах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: