Уряд, МВФ і профспілки збиралися на консультації

Понеділок, 20 вересня 2010, 20:40

Представники уряду України, МВФ і профспілок провели тристоронню консультативну зустріч, де обговорили особливості реалізації соціально-економічної політики з урахуванням зобов'язань, узятих Україною перед МВФ.

У зустрічі взяли участь віце-прем'єр Сергій Тігіпко, голова Федерації профспілок України Василь Хара, постійний представник МВФ в Україні Макс Альєр, національний координатор Міжнародної організації профспілок Василь Костриця, а також представники міністерств, НКРЕ, "Нафтогазу", передає "Інтерфакс".

"Особлива увага була зосереджена на доцільності підвищення пенсійного віку для жінок та обгрунтованості підвищення тарифів на газ для населення", - наголошується в повідомленні.

З метою досягнення більшого взаєморозуміння з цих питань за ініціативою Тігіпко було вирішено створити спільну робочу групу у складі фахівців Кабінету міністрів, центральних органів виконавчої влади, Федерації профспілок України, інших профспілок, об'єднань роботодавців та із залученням, у разі потреби, представників МВФ.

Реклама:

Тігіпко і представники професійних спілок погодилися з необхідністю подальшого  взаємодії та розробку альтернативних механізмів компенсаторів бюджетних витрат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: