Кабміну не вистачило вихідних для доопрацювання Податкового кодексу?

Понеділок, 20 вересня 2010, 11:52

Кабінет міністрів остаточно доопрацює Податковий кодекс на цьому пленарному тижні.

Про це заявив на засіданні погоджувальної ради лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми маємо намір, щоб питання розгляду в залі проходило повну процедуру, як це належить згідно з Регламентом", - сказав він.

Єфремов підкреслив, що звертається до колег по парламенту заздалегідь, оскільки на базі нового Податкового кодексу буде формуватися бюджет на 2011 рік.

Реклама:

"І дуже б хотілося, щоб ми в цьому році державний бюджет на 2011 рік прийняли на початку грудня, а не в кінці грудня, щоб ще була можливість у місцевих рад, регіональних рад взяти бюджети до кінця поточного року, тим самим нормально пройти бюджетний рік наступний, 2011 рік", - сказав він.

Єфремов попросив профільні комітети в рамках Регламенту розглянути документ.

"Цей документ, наскільки можна було відпрацювати кваліфіковано, він відпрацьований, пройшов експертизу в багатьох асоціаціях в нашій державі, які займаються безпосередньо питанням роботи з бюджетом", - підсумував він.

Наразі у проекті порядку денного на цей пленарний тиждень ані проект Податкового кодексу, ні проект держбюджету на 2011 рік не значаться, зазначає агентство.

Також проектів документів немає і в попередньому порядку денному на пленарний тиждень з 5 по 8 жовтня.

Як повідомлялося, раніше міністр фінансів Федір Ярошенко заявив, що проект Податкового кодексу готовий, він 17 вересня прийнятий Кабінетом міністрів за основу і в понеділок буде переданий до Верховної ради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!