Депутати у четвер розглянуть зміни до Бюджетного кодексу і проект Податкового

Четвер, 17 червня 2010, 09:12

Верховна рада розгляне на своєму пленарному засіданні в четвер звільнення Олександра Попова з посади міністра житлово-комунального господарства й призначення на цю посаду Юрія Хіврича, законопроект №6495 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (нова редакція)", а також проект Податкового кодексу.

Про це сказано на порядку денному Ради, повідомляє агентство "Українські новини".

При цьому кадрові питання й зміни до Бюджетного кодексу будуть розглядатися на ранковому пленарному засіданні, а проект Податкового - на вечірньому.

Також заплановано розгляд у другому читанні законопроектів №6309 про звільнення 3-, 4- і 5-зіркових готелів від сплати податку на прибуток на 10 років з 1 січня 2011 року й №6411 про звільнення УЄФА й учасників чемпіонату Європи з футболу 2012 року від сплати імпортних мит й інших податків і зборів під час ввезення товарів, необхідних для підготовки й проведення турніру.

Реклама:

У порядку денному також розгляд створення тимчасової слідчої комісії з розслідування законності проведених Національною радою з телебачення й радіомовлення конкурсів на одержання (переоформлення) ліцензій на мовлення з використанням відповідних частот в 2005-2010 роках.

Крім цього, парламент розгляне пропозиції президента Віктора Януковича до закону, що скасовує сплату мита під час ввезення в Україну транспортних засобів громадянами України, які працюють або вчаться за кордоном (законопроект №4166), а також вето президента до закону, яким парламент урегулював систему й ієрархію нормативно-правових актів.

Як повідомлялося, проект Податкового кодексу був внесений урядом на розгляд парламенту 15 червня, а проект змін до Бюджетного кодексу - 8 червня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: