"Візз Ейр" знайшла заміну Коломойському

П'ятниця, 15 січня 2010, 10:06

Угорський low-cost перевізник Wizz Air знайшов заміну постачальника авіапалива компанії "Укртатнафта", яка відмовилася заправляти її літаки в кінці 2009 року.

Наразі ТОВ "Авіалінії 'Візз Ейр Україна'", "дочка" Wizz Air, заправляє свої повітряні судна паливом ТОВ "ТНК-Авіа", пише газета "Комерсант-Україна" з посиланням на PR-менеджера авіаперевізника Христину Косоноцьку.

В "ТНК-ВР Коммерс", до складу якого входить "ТНК-Авіа", підтвердили укладення контракту з Wizz Air.

"ТНК-Авіа" співпрацює з "Візз Ейр Україна" з липня 2008 року. Спочатку ми забезпечували паливні потреби оператора в аеропорту Сімферополя. У червні 2009 року "ТНК - Авіа" почала надавати послуги заправки повітряних суден в крило в аеропорту "Бориспіль" і запропонувала співробітництво всім працюючим там авіакомпаніям, у тому числі і Wizz Air", - розповів прес-секретар "ТНК-ВР Коммерс" Дмитро Звєрєв.

Реклама:

Наразі "ТНК-Авіа" також заправляє літаки "Рози Вітрів", "Середземноморських авіаліній", "Донбасаеро", "Львівських авіаліній" і "Узбецьких авіаліній".

Як повідомлялося, наприкінці грудня "Укртатнафта" припинила відвантаження авіапалива і заправки літаків авіакомпанії Wizz Air.

Тоді рішення про виключення авіакомпанії з числа контрагентів "Укртатнафти" пояснювалося "неприпустимим і неадекватною поведінкою співробітників авіакомпанії щодо пасажирів у лондонському аеропорту Luton".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: