Регіонали збираються в середу перекреслити плани Тимошенко

Понеділок, 11 січня 2010, 18:58

На можливому позачерговому засіданні Верховної ради 13 січня фракція Партії регіонів першими для розгляду у порядку денному ініціюватиме питання про звіт уряду та ухвалення державного бюджету на 2010 рік.

Про це заявила депутат Верховної ради, заступник голови Партії регіонів Ганна Герман, коментуючи ініціативу Блоку Юлії Тимошенко щодо проведення позачергового засідання ВР 13 січня, повідомляє агентство "УНІАН".

"Блоку Тимошенко не щастить із цифрами. Цифру 13 Тимошенко має у бюлетені для голосування, 13 січня для їх позачергової сесії також буде нещасливим днем", - упевнена Герман.

"Ми сформуємо порядок денний - і ми маємо на це право - в такий спосіб, щоб розглянути бюджет і звіт уряду. І це буде того нещасливого числа, яке перекреслить плани БЮТ", - зазначила вона.

Реклама:

Як відомо, БЮТ ініціює проведення позачергового засідання Верховної ради 13 січня для прийняття рішення про заборону голосувати вдома без документального підтвердження.

Між тим голова Верховної ради Володимир Литвин заявив у понеділок, що поки не отримував документи щодо ініціативи 150 народних депутатів про проведення позачергового засідання парламенту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!