Українські фондовики принишкли і чекають

П'ятниця, 20 листопада 2009, 12:20
Активність на українському фондовому ринку помітно знизилася під час першої половини торговельної сесії в п'ятницю 20 листопада.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Помірно негативний новинний фон змусив учасників ринок зайняти вичікувальну позицію.

Індекс УБ торгується поблизу рівня закриття попереднього дня, у вузькому діапазон 1560-1565 пунктів, показуючи зростання 0,25-0,40%.

Відсутність ідей на ринку, стимулює бічний рух індексу та ринку в цілому, відзначають аналітики iTrader. Основні ліквідні акції торгуються в діапазоні +/- 0,5%.

Реклама:

Неоднозначний новинний фон призвів до зниження активності на українському ринку акцій. Поступове зростання європейських індекс зводиться нанівець невірною динамікою російських ринків, на тлі зниження цін на сиру нафту.

Поступове зміцнення долара США свідчить про зниження апетиту до ризику серед учасників міжнародного фондового ринку.

"На додаток до цього вчорашні дані по ринку праці США і випереджальні індикатори американської економіки, які виявилися неоднозначними для подальших дій учасників ринку. Ключем до визначення можливого руху фінансових ринків залишається розуміння ситуації навколо американської валюти" - зазначає старший трейдер онлайн-брокера iTrader Володимир Волков.

З причини відсутності макроекономічної статистики по економіці США, скільки-небудь значних рухів на ринку не варто очікувати, додає він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!