"Промінвестбанк" прокредитував державні шахти

Середа, 30 вересня 2009, 12:15

Правління "Промінвестбанку" (ПІБ) ухвалило рішення про виділення кредитів на загальну суму 240 млн. гривень строком на 5 років державним підприємствам "Ровенькиантрацит" і "Свердловантрацит".

Рішення про відкриття кредитних ліній ПІБом було прийнято 23 вересня, а 25 вересня банк почав переказ кредитних коштів на рахунки підприємств, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу Мінвуглепрому.

Кошти кредитних ліній будуть спрямовані на технічне переоснащення і виробничий розвиток вугільних компаній.

Зокрема, "Ровенькиантрацит" отримає 140 млн. гривень на будівництво нового горизонту однієї з шахт, а "Свердловантрацит" - 100 млн. гривень на придбання нового гірничодобувного комплексу.

Реклама:

За словами директора з питань фінансів та економіки ДП "Ровенькиантрацит" Сергія Стародубцева, введення в експлуатацію нового горизонту шахти дозволить створити понад триста нових робочих місць.

Генеральний директор ДП "Свердловантрацит" Олександр Плювако відзначив, що новий комплекс дозволить "помітно збільшити обсяги видобутку вугілля й істотно посилить систему екологічної безпеки та праці на шахті".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: