Український БТА Банк зміцнює національну безпеку®

П'ятниця, 18 вересня 2009, 12:13 -

Український Банк БТА продовжує свої соціальні  проекти.

Допомогу від банкірів отримав "Фонд підтримки національної безпеки України", який з 2002 року піклується про поліпшення матеріально-технічної бази Служби безпеки України, зокрема Головного  управління СБУ в Києві та Київській області, а також робить все для соціального захисту і соціального забезпечення співробітників Служби та членів їх сімей. 

Діяльність СБУ із зміцнення національної безпеки й посилення позицій держави БТА Банк розглядає як необхідну умову для становлення стабільної фінансової системи України та гарантування цивілізованих умов роботи на ринку.

Підтримку тих, хто відстоює інтереси країни, Банк вважає обов'язком соціально відповідального бізнесу. 

Реклама:

Незважаючи на непросту економічну ситуацію в Україні, БТА Банк має намір і надалі активно допомагати тим, хто потребує його підтримки.

Найближчим часом за безпосереднього фінансового сприяння Банку відкриється оновлене Відділення  реанімації новонароджених республіканського дитячого центру ОХМАТДИТ.

Також БТА Банк вже не перший рік є постійним партнером дитячого будинку "Гніздечко" в Іванківському районі Київської області. А в липні поточного року, в рамках програми підтримки соціально незахищених  верств населення,  Банк надав цільову фінансову допомогу пенсіонерам Шевченківського району міста Києва. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: