Президент пропонує преференції містам, які приймають Євро

Четвер, 4 червня 2009, 19:52

Президент Віктор Ющенко доручив керівництву міст, в яких планується проводити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року (Київ, Донецьк, Харків і Львів) розробити пропозиції щодо зменшення відрахувань до державного бюджету у 2010-2012 роках.

Про це повідомив журналістам мер Донецька Олександр Лук'янченко, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Президент дав нам доручення сформулювати пропозиції, пов'язані з фіскальною позицією, щоб ми отримали преференції по чотирьох містах (Київ, Донецьк, Харків і Львів) в частині вилучення з місцевих бюджетів до державного бюджету", - сказав Лук'янченко після зустрічі з головою держави в Києві в четвер.

Він пояснив, що міський бюджет Донецька відраховує до державного бюджету практично всі кошти, тому не залишається фінансів для виконання програми з підготовки до Євро-2012.

Реклама:

За словами мера, подібні доручення Ющенко дав іншим керівникам місцевого самоврядування в областях та містах, в яких планується проводити матчі Євро-2012.

Лук'янченко зазначив, що ці пропозиції донецьке керівництво разом із своїми колегами з інших регіонів передадуть віце-прем'єру України Івану Васюнику.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!