Тимошенко взялася за щотижневі ярмарки

П'ятниця, 8 травня 2009, 14:16

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко просить Міністерство економіки взяти під особистий контроль проведення щотижневих ярмарок.

Про це сказала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко на селекторній нараді з керівниками регіональних та місцевих органів виконавчої влади в Києві в п'ятницю, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

"Я прошу активізувати комісії при головах облдержадміністрацій, які завжди працювали й завжди займалися антиінфляційними заходами. Я прошу розглянути по кожному продукту харчування, що конкретно відбувається", - підтвердив вона.

Крім того, Тимошенко доручила Мінекономіки взяти під особистий контроль проведення сільськогосподарських ярмарків у щотижневому режимі.

"Нам необхідно організовувати ярмарки з тим, щоб люди могли раз на тиждень нормально закупити продукти. Я просила б Міністерство економіки взяти під особистий контроль проведення щотижневих ярмарок", - сказала прем'єр-міністр.

За словами Тимошенко, сьогодні в більшості європейських міст ярмарок є нормою.

"У вихідні дні створюються ярмарки, де продаються якісні продукти, які продаються за низькими цінами. Ми повинні також це робити. Я хочу підкреслити, що ярмарки не складно організовувати", - наголосила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: