В суботу уряд подумає про бюджет і банки

Субота, 30 травня 2009, 10:10

Кабінет міністрів має намір у суботу провести окреме засідання з питань бюджету, на якому планується затвердити основні напрями бюджетної політики на 2010 рік.

Про це раніше заявив виконуючий обов'язки міністра фінансів Ігор Уманський, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Уманський повідомив, що Міністерство фінансів на минулому засіданні уряду внесло проект основних напрямків бюджетної політики на 2010 рік.

"На жаль, через певні, наскільки я розумію, технічні причи зараз не розглядалося питання, яке було схвалене урядовим комітетом, про основні макроекономічні і соціальні показники на наступний рік, підготовлене Міністерством економіки. І, безумовно, без схвалення урядом цих показників формувати бюджетну політику неможливо ", - сказав він.

Реклама:

За словами в.о. міністра, було прийнято рішення до суботи уточнити документи і розглянути їх у суботу.

"До цього часу, я сподіваюся, ми отримаємо від відповідних міністрів пропозиції щодо структурних змін, щодо законодавчих актів, які необхідно прийняти, щоб ці структурні зміни провести", - сказав він після засідання уряду в середу.

Також Уманський повідомив, що проводяться переговори з профспілками в рамках тристороннього договору.

"У суботу буде окреме засідання уряду з бюджетних питань", - підсумував він.

Як повідомлялося, також з середи на суботу було перенесене прийняття остаточного рішення щодо капіталізації перших трьох українських кредитно-фінансових установ за рахунок бюджетних коштів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!