Антимонопольники взялися за рітейл

Вівторок, 21 квітня 2009, 15:32
Київське міське відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) надало рекомендації ряду компаній, що працюють у сфері роздрібної торгівлі, щодо усунення безпідставного зростання цін на продовольчі товари.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на повідомлення прес-служби АМКУ.

Так, рекомендації були спрямовані, зокрема, ТОВ "Metro cash&carry", ТОВ "Караван", ЗАТ "Фоззі", ЗАТ "ФОЗЗИ - В", ТОВ "О'КЕЙ УКРАЇНА", ТОВ "Квіза - Трейд", ДП "Терра - Трейд", ЗАТ "Фуршет", Пізі "Білла Україна", ТОВ "Край", ЗАТ "Ікс 5 Рітейл Груп Україна", ТОВ "Еко", ТОВ "АТБ-маркет".

Як повідомляють в АМКУ, у ході проведення дослідження цінової ситуації на ринку продовольчих товарів міста Києва було встановлено збільшення цін реалізації на товари, зокрема, цукор, крупи і соняшникову олію.

Тому Адміністративна колегія Київського міського відділення Антимонопольного комітету України надала обов'язкові для розгляду рекомендації вжити невідкладних заходів щодо усунення безпідставного зростання цін реалізації на продовольчі товари, зокрема, цукор, крупи і соняшникову олію, і в найкоротший термін повідомляти Відділенню про виявлені безпідставного зростання цін на цукор, крупи і соняшникову олію зазначених суб'єктів господарювання.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: