Парцхаладзе радить "переспати" кризу

Четвер, 2 квітня 2009, 15:04 -
Голова ради директорів компанії "XXI Століття" Лев Парцхаладзе вважає, що нерухомість залишається найкращою інвестицією.

Про це він сказав в інтерв'ю "Економічній Правді".

ерухомість не може коштувати нижче за собівартість. Ціни на неї так сильно опустились, що вона стає найкращою інвестицією. Її завжди можна закласти, можна продати, можна здавати в оренду, і отримувати якийсь дохід, хоч і мінімальний", - зазначив Парцхаладзе.

За його словами, фундаментальні акціонери "XXI Століття"залишилися в компанії.

"Ті, хто був фундаментальними акціонерами, вони залишилися. Можливо, хтось там і продав якісь акції, але великих продажів ми не бачили. Тому що всі прекрасно розуміють, що за такою ціною продати - це нерозумно. З іншого боку, треба переспати, перечекати, можливо рік, два, і воно все відновиться", - наголосив голова девелеперської компанії.

Реклама:

Вартість "XXI Століття" Парцхаладзе оцінив в 10-15 мільйонів доларів.

"В нас був телевізійний екран, який показував котирування, останні були, пам'ятаю, десь в районі 10-15 мільйонів доларів. Ми його відключили, тому що немає жодної необхідності на це дивитися. Воно не має жодного сенсу. Один проект більше вартує, аніж біржовий показник вартості всієї компанії", - запевнив він.

Також голова ради директорів компанії "XXI Століття" підкреслив, що завжди варто інвестувати й не тримати вільних коштів.

"Тримати в грошах - це великий ризик, спати не будеш. В золото теж сильно не поінвестуєш. Тому я великих вільних коштів ніколи не тримаю, я завжди їх у щось інвестую", - додав Парцхаладзе.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: