Країни СНД збираються долати кризу разом

Понеділок, 8 грудня 2008, 13:30
 

Країни Співдружності Незалежних Держав обговорять подолання негативних наслідків світової фінансової кризи на 40-му засіданні економічної ради, що пройде в Москві (Росія) 12 грудня.

Про це повідомив на брифінгу керівник прес-служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич, передають "Українські новини".

З його слів, до проекту порядку денного також включено обговорення переліку базових документів, що регламентують функціонування зони вільної торгівлі в рамках СНД і проекту протоколу про внесення змін і доповнень до угоди про гарантії прав громадян країн-учасниць СНГ у галузі пенсійного забезпечення.

На засіданні сторони також мають намір обговорити хід виконання угоди про співробітництво країн-учасниць СНГ у галузі забезпечення енергоефективності й енергозбереження.

Реклама:

Як повідомлялося, у квітні Україна стала співголовою в економічній раді СНД строком на 1 рік.

10 липня Президент Віктор Ющенко призначив віце-прем'єр-міністра Григорія Немирю представником України в економічній раді Співдружності незалежних держав, звільнивши з цієї посади екс-першого віце-прем'єр-міністра, екс-міністра фінансів, депутата Верховної Ради від фракції Партії регіонів Миколу Азарова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!