У Євро-2012 немає власного інформаційного "ігрового поля"

Понеділок, 22 грудня 2008, 17:28
 

В Україні не сформована єдина інформаційна політика з підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про це заявив голова Федерації футболу України Григорій Суркіс у ході "круглого столу" на тему "Підготовка до Євро-2012 в Україні. Підсумки 2008 року" у понеділок в Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"В Україні на сьогоднішній день не сформовано єдину інформаційну політику, яка б надавала кожному громадянину, кожній родині своє не тлумачення, а бачення того, що отримає кожен громадянин від проведення Євро-2012 в Україні", - сказав він.

Крім того, Суркіс з жалем зазначив, що "на сьогодні в країні ведуться дискусії, що проект (Євро-2012) потрібний тільки окремим людям, які лобіювали цей проект і які зараз намагаються цей проект здійснити".

Глава ФФУ відзначив, що це проект "повинен служити не окремій масі людей, а всьому українському суспільству".

Разом з тим, міністр з питань сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко підкреслив, що завдання із створення єдиної інформаційної політики в інтересах держави була поставлена президентом Віктором Ющенком.

"Всі європейці постійно чують про якись дискусії в Україні, про те, здатна чи не здатна країна провести Євро-2012. Ми повинні раз і назавжди, (по-перше влада, по-друге, громадяни), зрозуміти, що ми здатні провести Євро-2012 на високому рівні ", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: