Тарута вирішив побавити себе покупкою футбольного клубу під час кризи

Середа, 17 грудня 2008, 14:06
 

Корпорація "Індустріальний союз Донбасу" на торгах з продажу муніципального майна в Краснодарі придбала 75 відсотків акцій футбольного клубу "Кубань".

Угода укладена у вівторок, повідомляє видання "Дело" з посиланням на прес-аташе ФК "Кубань" В'ячеслава Іванова.
 
Решта 25 відсотків акцій зберегла за собою адміністрація Краснодарського краю, голова якої Олександр Ткачов є президентом ФК "Кубань".
 
Торги стали третіми за рахунком. Попередні закінчилися в середині листопада безуспішно. Причина - потенційні покупці вважали запропоновану адміністрацією ціну завищеною.

З самого початку одним з претендентів на клуб вважався холдинг "Індустріальний союз Донбасу", який з минулого року утримує ФК "Кубань".
 
За словами гендиректора клубу "Кубань" Сурена Мкртчана, "Індустріальний Союз Донбасу" з кінця 2007 року інвестував значну кількість коштів, вирішуючи передсезонні проблеми "Кубані", так як зацікавлений в розвитку клубу та футболу на Кубані в цілому ".

За його словами, "в подальші плани холдингу входить будівництво власного стадіону команди, спортивної бази, що включає готельний комплекс, якісні ігрові газони, підготовку перспективних футболістів".

Як повідомлялося, власник корпорації "Індустріального Союзу Донбас" (ІСД) Сергій Тарута в рамках антикризових заходів почав скорочувати зарплатню втричі і звільняти кваліфікованих менеджерів у зв'язку із зменшенням виробництва у металургійній сфері.

Крім того, в ІСД заявляли про те, що вимушені відмовитися від багодійності під час кризи

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!