Ахметов злив французам пивзавод "Дніпро"

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 16:43
 

Підписано угоду з французькою солодовою компанією "Суфле" (Souflet) про продаж пакету акцій (100%) ЗАТ "ДПЗ "Дніпро", що належить групі СКМ.

Перехід корпоративних прав від СКМ компанії "Суфле" буде здійснений після одержання покупцем всіх необхідних дозвільних документів, а також виконання інших вимог чинного законодавства, йдеться в прес-релізі компанії СКМ.

За згодою сторін, до завершення транзакції деталі угоди не розголошуються. При цьому відомо, що після зміни власника на підприємстві буде збережений існуючий профіль діяльності - виробництво солоду.

Компанія СКМ - професійний інвестор, що володіє й управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медіа галузях, а також у сфері ритейлу й нерухомості.

Реклама:

До групи СКМ входять компанії "Метінвест Холдинг", ДПЕК, "Фарлеп-Інвест", "Оптіма Телеком, "Мультімедіа "Сьгодні", ТРК "Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Ритейл" та інші.

Компанія СКМ - найбільший інвестор в економіку України. Відповідно до затвердженої стратегії розвитку групи, обсяг інвестицій в 2008-2012 роках складе не менше 10 млрд. дол.

90% акцій ЗАТ "СКМ" належить бізнесмену Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: