Черновецький звинувачує уряд у припиненні зносу ТРЦ "Троїцький"

Середа, 9 липня 2008, 10:47

В тому, що знесення недобудованої споруди перед НСК "Олімпійський" було припинено, винний уряд.

Роботи з демонтажу недобудованого торговельно-розважального центру (ТРЦ) припинені у зв'язку з тим, що Кабінет міністрів України не підписує договір, який регулює спірні питання з інвестором даного будівництва, повідомляє агентство Інтерфакс Україна".

Як повідомив мер Києва Леонід Черновецький на брифінгу у вівторок, договір про знесення ТРЦ "Троїцький" вже підписали представники адміністрації Президента, Київської міськадміністрації й інвестора - ТОВ "Юджин".

"Але Новинський (власник компанії ТОВ "Юджин") уперся, й вимагає легалізації цього договору Кабінетом міністрів. Які в нього плани, мені не відомо, але в результаті цього ми підпису Кабінету міністрів поки не маємо", - підкреслив мер.

Реклама:

"Якщо Юлія Володимирівна хоче, щоб Євро-2012 було, нехай відповість усім українцям, що вона для цього сьогодні робить", - додав Черновецький.

Мер Києва також відзначив, що проблема зносу ТРЦ "Троїцький" обговорюється досить тривалий час, і при цьому були як прихильники продовження його будівництва, так і зносу.

"Але сьогодні Платіні (президент УЄФА Мішель Платіні) повністю перебуває під впливом пана Суркіса, а в нього там свої якісь інтереси", - також зазначив Черновецький.

Столичний мер у черговий раз підкреслив, що відповідальність за наслідки того, що роботи з демонтажу ТРЦ "Троїцький" не ведуться "буде лежати на Прем'єрі Юлії Тимошенко".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: