Луценко: Ахметов для міліції - чистий

Понеділок, 21 квітня 2008, 16:00

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко констатує, що слідство "не встановило причетності Ахметова до вчинення кримінально караних дій".

Про це міністр сказав в інтерв'ю сайту "Остров" під час останнього візиту в Донецьк, передає УНІАН.

"На цей момент я можу підтвердити формулу, що заяви, в яких фігурантом проходив пан Ахметов, не дістали доказів його вини. І під час його допитів, і під час допитів інших людей не було встановлено його причетності до здійснення кримінально караних дій", - сказав міністр.

На думку Луценка, "багато питань лежать, очевидно, ще в економічній площині, у площині податків, у площині легалізації джерел такого швидкого збагачення". "Але це не сфера компетенції міліції", - наголосив Луценко.

Реклама:

Крім того, кажучи про "дивним чином загиблих багатьох власників донецьких підприємств, які перейшли потім в інші руки", Луценко помітив, що "на цей момент не здобуто доказів вини нинішніх власників". При цьому міністр додав, що "розмова йде не тільки про пана Ахметова, а й про інших".

"Можу тільки єдине сказати - гарантую, що ніхто на рівні центрального керівництва міністерства не заплющує очі на наявні проблеми. Але одна річ знати, а інша - довести. Це треба теж пам'ятати і не створювати зайвого ажіотажу і не давати нездійсненних обіцянок суспільству", - підсумував міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: