Для Рудьковського вимагають показавого покарання

Понеділок, 17 грудня 2007, 18:29 -

В "Нашій Україні–Народній Самообороні" вимагають показового судового процесу над міністром транспорту Миколою Рудьковським.

"Має бути показовий судовий процес", - сказав на офіційному сайту Блоку Павло Жебрівський, коментуючи зловживання службовим становищем з боку Рудьковського.

"Ситуація Рудьковського – це ситуація загальна для всього сучасного суспільства, для всіх рівнів влади", - наголосив Жебрівський.

За словами Жебрівського, "серед охочих до влади та грошей є навіть такі жадібні, як у тому анекдоті, де українець скаче на коні, щоб відміряти собі ділянку землі, до тих пір, поки, стомившись, падає з коня й кидає вперед шапку зі словами "а це – на бурячки".

Реклама:

Народний депутат підкреслив, що "має бути зрозуміло, що за всі зловживання урядовців має бути хоча б один високопосадовець покараний".

"Кожний народний депутат, урядовець має зрозуміти – за умов демократії в країні ніхто не може безкарно, поза контролем опозиції діяти незаконно", - відзначив Жебрівський, зауваживши, що "якщо сьогодні відбудеться судовий процес над Рудьковським, це буде для всіх інших, в тому числі й для тих, хто тільки буде входити в уряд, серйозною пересторогою щодо відповідальності за власні вчинки".

Як відомо, СБУ підозрює міністра в нецільовому витрачанні державних коштів під час візиту до Парижа з однією з українських міс.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: