У Києві скоєно збройне пограбування банку "Тавріка"

П'ятниця, 4 травня 2007, 16:46 -

Сьогодні вранці у Києві було скоєно збройне пограбування відділення банку "Тавріка", яке знаходиться в Дарницькому районі міста на вул. Мішуги, 7а.

Як повідомили у Центрі громадських зв’язків ДУ МВС у м. Києві, повідомлення про напад надійшло о 9.40 до Дарницького райвідділу міліції.

Слідчі оперативні групи, керівництво райвідділу, керівництво управління столичної міліції, що прибули на місце події, попередньо встановили, що близько 9.30 до приміщення відділення банку зайшов молодий чоловік 20-25 років з предметом, схожим на автомат "узі". Він наказав усім, хто перебував у приміщенні, лягти на підлогу і не рухатися, погрожуючи застосувати силу.

Як зазначили у ЦГЗ, на той момент у приміщенні відділення банку знаходилися 3 співробітники, прибиральниця, охоронець відомчої охорони та один відвідувач.

Реклама:

Охоронець банку застосував для виклику міліції "тривожну кнопку", те ж саме зробила касир, після чого, взявши з каси певну суму грошей, вона заховалася у підсобному приміщенні.

Нападник за допомогою стільця перестрибнув через вітрину каси та забрав 23 тис. російських рублів, 20 тис. доларів, 14 тис. грн., після чого зник у невідомому напрямку.

Як зазначили у ЦГЗ, нападник перебував у приміщенні відділення банку 1,5-2 хвилини. Внаслідок нападу ніхто із присутніх не постраждав.

Наразі співробітники міліції опитують усіх можливих свідків та очевидців інциденту. Як запевнили у ЦГЗ, слідчі сподіваються, що найближчим часом цей злочин буде розкрито, оскільки уже є "певні напрацювання".

Разом із тим, столична міліція звертається до всіх громадян, яким щось відомо про обставити вчинення цього злочину, повідомити про це правоохоронців.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: