Брезвін взявся зібрати податки понад плану

Четвер, 30 листопада 2006, 10:21

Державна податкова адміністрація за підсумками 2006 року виконає план збору податків в розмірі 65 млрд. грн. і навіть може перевиконати план на 500-600 млн. грн.

Про це 29 листопада під час підписання Меморандуму про співпрацю між ДПАУ і Радою підприємців при Кабміні заявив голова податкової адміністрації Анатолій Брезвін.

За словами Брезвіна, у жовтні-листопаді він провів ряд зустрічей з керівниками фінансово-промислових груп (ФПГ), на яких разом з підприємцями вони "подивилися фінансові плани і порахували податкове навантаження".

"Ми провели серйозну аналітичну роботу, а розуміння проблем з виконанням бюджету з боку підприємств і те, що потрібно підвищувати своє податкове навантаження, знайшло відбиття, і ми перевиконаємо цей місяць", - розповів голова ДПАУ, уточнивши, що тільки збори податку на прибуток становитимуть 120% від плану.

Реклама:

20 жовтня і 13 листопада голова ДПАУ зустрічався з керівництвом ФПГ "Приват", "Інтерпайп", "Смарт-груп", "Індустріальний союз Донбасу", СКМ, "Фінанси і Кредит", "Запоріжсталь" і ММК ім. Ілліча.

За словами Брезвіна, після однієї тільки жовтневої зустрічі надходження від податку на прибуток виявилися максимальними з початку року – 1 млрд. 300 млн. грн., що перевищило план на 114 млн. 600 тис. грн.

Нагадаємо, в I півріччі податківці свої плани не виконали. Таким чином, завдяки перевиконанням з податку на прибуток в кінці року, ДПАУ має намір перекрити недонадходження за всіма податками і зборами, які на 1 серпня становили 5 млрд. грн.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!