PROMOTED

Турецька Bosphorus Development презентувала свій перший проєкт в Україні - ЖК Maxima Residence (фото)

Вівторок, 3 жовтня 2023, 09:00 -

В умовах воєнного часу та регулярних обстрілів один з найвідоміших турецьких забудовників Bosphorus Development інвестує  в будівельну галузь України.

 

Компанія презентувала перший девелоперський проєкт, який реалізує в Києві в партнерстві з українською компанію РІЕЛ, – житловий комплекс бізнес-класу Maxima Residence.

"Це наш перший девелоперський проєкт в Україні. Російське вторгнення трохи скорегувало наші плани, але не зупинило роботу. В умовах сьогодення, коли є повітряні атаки та комендантська година, працювати складно, але можливо.

Ми зважуємо всі ризики й гарантуємо добудову в зазначені терміни", — говорить засновник і голова наглядової ради Bosphorus Development Мехмет Вахіт Сачаклиоглу.

Попри складнощі компанія розпочала будівництво та активні продажі.  Для інвесторів наразі доступно 120 квартир у першій та другій секціях комплексу. Загалом ЖК матиме 486 квартир у трьох секціях.

 

ЖК Maxima Residence – це поєднання сучасної архітектури з максимально зручною інфраструктурою.

Cучасні планування, ідеально вивірені рішення ландшафтних дизайнерів при розробці зон для відпочинку, спорту та дитячих майданчиків, разом зі зручною та гармонійною інфраструктурою центрального району столиці роблять ЖК Maxima Residence максимально зручним місцем для комфортного життя всієї родини.

 

У комплексі бізнес-класу також планується облаштування фітнес-зони тільки для мешканців будинку.

Девелопер гарантує добудову проєкту.

"Продажі розпочалися з червня цього року, і відтоді ми вже переглядали ціни в бік збільшення на 10%. Але нашого потенціалу і фінансів вистачить, щоб завершити будівництво, навіть якщо продажі будуть недостатніми", — запевняє Мехмет В. Сачаклиоглу.

 

За його словами, будівництво третьої, останньої, секції комплексу завершиться у 4-му кварталі 2025 року.

Компанія повністю усвідомлює можливі проблеми в реалізації інвестиційних проєктів, проте бере на себе відповідальність попри війну.

"Так, починати зараз нові проєкти ризиковано. Однак ми відновили будівництво ЖК Maxima Residence, у якому задіяні сотні фахівців, платимо податки в бюджет та підтримуємо українську економіку.

Це потрібно, щоб показати іншим іноземним компаніям та інвесторам, що зараз вигідно інвестувати в Україну, не варто боятися", — підсумовує засновник Bosphorus Development.

 

Довідка

Bosphorus Development — девелоперська компанія з головним офісом у Стамбулі (Туреччина). За понад півсторіччя роботи в Туреччині забудовник ввів в експлуатацію понад 5 млн кв. м нерухомості та має у портфелі більше 100 реалізованих проєктів.

Серед найвизначніших — хмарочос Istanbul Tower 205 загальною площею понад 240 тис. кв. м та Istanbul Aquarium, який є одним із трьох найбільших акваріумів світу.

Компанія неодноразово отримувала престижну нагороду European Property Awards за високу якість та сучасні архітектурні рішення. Нині Bosphorus Development знаходиться в десятці найкращих девелоперів Туреччини.