Через бойові дії та негоду без світла залишається 500 населених пунктів – "Укренерго"

Понеділок, 16 жовтня 2023, 12:07 -
 
фото: укренерго

Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 448 населених пунктів, дощ та вітер частково знеструмили 55 населених пунктів в Кіровоградській, Київській, Хмельницькій, Чернігівській областях.

Про це повідомляє "Укренерго".

У компанії зазначають, що 15 жовтня максимальне споживання електроенергії у вечірні години було на 5,8% вище, ніж у попередню неділю, 8 жовтня.

При цьому 16 жовтня імпорт електроенергії здійснюється лише протягом однієї години ввечері з Молдови. Загальний обсяг 10 МВт·год.

Реклама:

А експорт здійснюється до Словаччини та Молдови в нічні та денні години з загальним обсягом 3634 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 371 МВт.

"На одній з магістральних підстанцій центрального регіону включено в роботу нове обладнання. Це дозволить підвищити надійність живлення майже півмільйона споживачів одного з найбільш густонаселених регіонів країни", - йдеться в повідомленні.

В "Укренерго" додали, що дощ і вітер  частково знеструмили 55 населених пунктів в Кіровоградській, Київській, Хмельницькій, Чернігівській областях. З технічних причин є відключення в Одеській області.

Реклама:

Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 448 населених пунктів - у результаті обстрілів є нові відключені споживачі в мережах обленерго в Дніпропетровській, Донецькій, Полтавській, Херсонській, Сумській, Чернігівській областях.

Економічна правда

Реклама: