У Фірташа про справу БЕБ проти Group DF: не має жодного юридичного підґрунтя

Середа, 7 вересня 2022, 22:30 -

Адвокати Group DF Дмитра Фірташа переконані, що звинувачення БЕБ не мають під собою жодного юридичного підґрунтя.    

Про це йдеться в коментарі адвоката Group DF Романа Чишинського, повідомляє прес-служба компанії.

"Ми повністю відкидаємо висунуті проти нашого бізнесу звинувачення з боку Бюро економічної безпеки, озвучені сьогодні у релізі Бюро. Звинувачення не мають під собою жодного юридичного підґрунтя", – наголосив Чишинський.

Він зазначив, що детективи Бюро мають усю необхідну інформацію, у тому числі отриману від групи, яка нібито підтверджує, що "податки сплачені у повному обсязі та у чіткій відповідності до законодавства".

Реклама:

"Звинувачення у нібито несплаті 108 млн гривень виглядають юридично неспроможними також і на тлі того, що Група в умовах війни не лише продовжує справно сплачувати податки, а й підтримує нашу країну у боротьбі з агресором", – підкреслив адвокат.

"За перші три місяці війни компанії Group DF перерахували на потреби ЗСУ, тимчасово переміщених осіб, ТрО понад 308 млн гривень допомоги", – додав він.

Чишинський наголосив, що група впевнена у правильності своїх дій та готові відстоювати свою правоту у юридичній площині.

Реклама:

Як відомо, напередодні Бюро економічної безпеки України заявило про викриття групи компаній олігарха із санкційного списку РНБО, які торгують мінеральними добривами, в схемі з ухилення від сплати податків на 108 млн грн.

ЕП уточнила, що йдеться про азотні добрива і групу Дмитра Фірташа.

Реклама: