Київщина готова до опалювального сезону на 83% – ОВА

Середа, 7 вересня 2022, 09:15 -

Станом на 6 вересня готовність Київщини до зимового періоду становить 83%: зокрема, в області заготовлено 5,4 тисячі тонн вугілля та 123,3 тисячі тонн деревного палива.

Про це повідомив у Telegram голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

За його словами, наразі вже підготовлені до зими понад 6 тисяч житлових будинків, близько 1700 об’єктів соціальної сфери, 1140 котелень та майже 660 км теплових мереж.

"Опалювальний сезон цьогоріч буде нелегкий. Проте кожен на своєму місці робить усе для того, щоб він пройшов максимально впевнено та стабільно", - додав Кулеба.

Реклама:

Він також розповів про співпрацю з міжнародними партнерами щодо придбання пересувних мобільних котелень та дизельних генераторів для громад області.

"Підготовка області до роботи в зимових умовах триває за планом. Разом з усіма органами влади, очільниками громад та комунальними структурами докладаємо максимум зусиль, аби ця робота тривала злагоджено, а жителі були готові до нелегкого періоду холодів", - резюмував голова Київської ОВА.

Нагадаємо:

Українців чекає найхолодніша зима за останні десятиліття – температура в приміщеннях становитиме 17-18 градусів за Цельсієм, а опалювальний сезон розпочнеться пізніше, заявив голова правління НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко.

Реклама:

Читайте також: Попереду найскладніша зима для України. До чого готуватися населенню?

Зима близько. Як підготуватися до найскладнішого опалювального сезону?

Чого не вистачає Україні, щоб пройти зиму, та на що готова піти Росія

Економічна правда

Реклама: