Національна хокейна ліга призупинила відносини з російською КХЛ

Вівторок, 8 березня 2022, 20:08

Національна хокейна ліга (НХЛ) призупинила співпрацю з російською Континентальною хокейною лігою (КХЛ) - це може ускладнити підписання гравців звідти.

Про це пише AP.

"НХЛ попросила свої команди припинити контакти з колегами з КХЛ і російськими агентами в рамках призупинення дії меморандуму про взаєморозуміння між лігами.

Вони можуть продовжувати спілкуватися з північноамериканськими агентами, сертифікованими Асоціацією гравців НХЛ, але можуть мати більше труднощів із виконанням угод", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Заступник комісара НХЛ Білл Дейлі підтвердив рішення про розірвання угоди про співпрацю в електронному листі Associated Press.

"У нас буде лише обмежена контрактна інформація щодо гравців, які зараз або останнім часом грали в КХЛ", - написав Дейлі.

Це останній крок ліги щодо розриву зв’язків з Росією після її вторгнення в Україну.

У заяві минулого тижня НХЛ оголосила, що призупиняє відносини з діловими партнерами російською мовою та призупиняє російськомовні соціальні та цифрові медіа-сайти, включаючи розірвання угоди щодо трансляції НХЛ в Росії.

Зараз у НХЛ близько 40 гравців російського походження. 

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: