У Роскомнадзорі незадоволені темпами видалення забороненої інформації в Twitter

Вівторок, 23 березня 2021, 12:45
 

У Роскомнадзорі вважають незадовільними темпи видалення забороненої інформації соцмережею Twitter.

Про це повідомляється на сайті Роскомнадзору.

"Темпи видалення забороненої інформації соцмережею незадовільні. Дві третини матеріалів, що завдають шкоди дітям, залишаються доступними в Twitter.

Крім того, на жаль, з'являються нові публікації дитячої порнографії, матеріали з пропагандою суїциду, інформація про поширення і вживання наркотиків, що є абсолютно неприпустимим. Роскомнадзор буде продовжувати наполягати на повному і швидкому видаленні Twitter забороненої і небезпечної для дітей інформації", - йдеться у заяві російського регулятора.

Реклама:

При цьому, у відомстві висловили жаль, що "лише технічні заходи примусу змусили американську соцмережу визнати наявність у себе інформації, що є абсолютним злом у всіх країнах світу".

Нагадаємо:

Роскомнадзор заявив, що через місяць заблокує на території Росії соціальну мережу Twitter, якщо сервіс не видалить заборонену інформацію.

10 березня Роскомнадзор сповільнив роботу Twitter в Росії, а натомість "підвисли" сайти влади.

Компанія Twitter заявила, що "глибоко стурбована спробами придушити публічне спілкування в інтернеті", та заперечує, що платформу можуть використовувати для пропаганди незаконних дій.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: