УЗ запустить регіональний поїзд Київ-Черкаси

Понеділок, 30 жовтня 2017, 10:40
 
Черкаси

ПАТ "Укрзалізниця" з 10 грудня 2017 року призначає регіональний поїзд № 782/781 Київ - Черкаси.

Про це повідомила прес-служба компанії.

За словами в.о. керівника Євгена Кравцова, таким чином "Укрзалізниця" продовжує адаптувати графік руху і маршрути пасажирських поїздів під потреби громадян.

Поїзд № 782/781 Київ - Черкаси курсуватиме щоденно. З Києва він відправлятиметься о 19:16 і прибуватиме до Черкас о 22:40. У зворотному напрямку він буде відправлятися о 07:51 і прибуватиме до Києва об 11:15.

Реклама:

Відстань від Києва до Черкас потяг долатиме за 3 години 24 хвилини. Він буде робити зупинки на станціях Київ-Деміївський, Миронівка та Т. Шевченка (м. Сміла).

"Ми змінюємо підходи до розробки графіку руху пасажирських поїздів та їх маршрутів. В першу чергу всі маршрути повинні бути зручними і потрібними нашим клієнтам. Вважаю, що популярне сполучення Київ - Черкаси може стати саме таким, де ми запропонуємо нашим пасажирам альтернативу автотранспорту" - зазначив Кравцов.

Як повідомлялося, з 10 грудня Укрзалізниця вводить новий графік пасажирського руху.

Будуть запущені нові напрямки, наприклад Одеса-Перемишль, Одеса-Львів, Київ-Відень, другу пару сполученням Ковель-Холм, а також двугрупний потяг "Одеса-Рахів-Перемишль".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!