Забудовник відкрив новий дитячий садок у Софіївській Борщагівці

Середа, 27 вересня 2017, 13:00

23 вересня у житловому комплексі "Щасливий" у Софіївській Борщагівці відбулось відкриття дитячого садочка. Компанія-забудовник "НоваБудова" збудувала вже другий дитячий садок у своїх комплексах. (Відкриття першого садка відбулось минулого року у комплексі "Щасливий" в Петропавлівській Борщагівці). З цього приводу компанія "НоваБудова" організувала для своїх мешканців та інвесторів свято, фіналом якого став розіграш автомобіля Hyundai Accent.

 

Привітали мешканців та відкрили новий навчальний заклад офіційні та відомі гості. Голова сільради Кудрик Олесь Тимофійович урочисто прийняв дитячий садок на баланс Софіївської Борщагівки, і з обличчям компанії Ольгою Фреймут і генеральним директором "НоваБудова" Євгенієм Савочкою, перерізали стрічку нового закладу і подивились збудоване приміщення.

На території ЖК протягом всього дня були влаштовані активності та розваги: майстер-класи для дітей та батьків, поні, гірки та батути, звучала музика. Привітати мешканців і майбутніх учнів садочку завітала також і переможниця проекту "Голос. Діти" 2016 року Еліна Іващенко.

У ході свята також відбулась презентація громадської спілки "Новий шлях", заснованої компанією "НоваБудова". Спілка займається допомогою переселенцям із зони АТО, людям, які втратили житло і постраждалим у ході військових дій. Заснування спілки – це важливий етап для "НоваБудова" і відповідальна справа для допомоги постраждалим у нашій країні. "Новий шлях" вже встиг допомогти багатьом сім’ям, і для дітей з сімей переселенців, які живуть в комплексі "Щасливий" в Софіївській Борщагівці, на святі підготував приємні дитячі подарунки.

Реклама:

На заході були також присутні представники таких медіа, як "Kyiv Post", "Голос Америки", телеканал "ZIK", "1+1", а також Дебора Ферлемб, заступниця директора організації "UkraineInvest", що займається залученням і підтримкою інвестицій у різні напрямки промисловості України.

Протягом дня було подаровано багато корисних і цінних подарунків. А у фіналі заходу телеведуча Ольга Фреймут сама витягнула номер власника авто. Переможницею стала мешканка ЖК "Щасливий" Тамара Сосян. Щаслива жінка одразу ж отримала свої ключі та поїхала зі свята на новій машині, яку, за її словами, буде використовувати разом з чоловіком для потреб родини.

Компанія "НоваБудова" вже 12 років займається будівництвом житлової нерухомості у передмісті Києва, а з минулого року у Львові. За цей час компанія збудувала 3 житлових комплекси, ввела в експлуатацію 19 будинків і відкрила другий дитячий садок, продовжуючи виправдовувати довіру інвесторів.

Щасливі люди живуть в ЖК "Щасливий"!

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: