Осінній фестиваль У пошуках Made in Ukraine: 30 вересня та 1 жовтня на Контрактовій площі

Вівторок, 26 вересня 2017, 10:20

Вихідні на перетині вересня та жовтня обіцяють стати найвеселішим міським святом осені. Розповідаємо, чому.

Осінній фестиваль У пошуках Made in Ukraine. Закриття сезону – це 300 українських виробників усього, що потрібно для життя, зона бізнесів, заснованих учасниками АТО,  великий сектор гастрономії та фермерських продуктів, дитячі зони для розваг, спорту та творчості, великий і смачний фудкорт, лаунж-зона з кальянами, веселі треки від діджеїв та два живих концерти: 30 вересня – гурт QARPA з live-виступом та 1 жовтня – гурт Tex-Mex Company з кавер-версіями улюблених рок-хітів.

 

У торговельних рядах на вас чекають осінньо-зимові колекції від українських брендів за спеціальними цінами. Можна буде купити повний гардероб на осінь – теплий одяг, пальто, черевики, аксесуари. Як завжди, ми представимо всі товарні групи в асортименті торгової зони фестивалю.

Осінній фестиваль У пошуках Made in Ukraine: Закриття сезону 30 вересня і 1 жовтня - це місце зустрічі веселих і кмітливих, проворних і грайливих дітлахів! Партнер фестивалю фонд "Дитина з майбутнім" та проект Kids Autism Games підготував спортивно-розважальну програму для маленьких гостей заходу. Талановиті тренери проекту Kids Autism Games, займаючись із дітками з розладами аутизму на НСК Олімпійський, досягли помітних результатів і готові продемонструвати їх на всю столицю! #madeinukraine впевнений: якщо вірити й діяти – чудеса неодмінно стаються!

Реклама:

Тепер детальніше про музичну програму фестивалю.

В суботу 30 вересня о 19-00 розпочнуть виступ гурт QARPA (Фактично Самі) - піонери української електронної альтернативної музики! Жоден їх новий альбом не подібний на попередній. Фронтменка гурту Ірена Карпа спеціально на один вечір прилітає з Парижу, де живе та працює останні роки, щоб дати концерт для усіх прихильників українського на Контрактовій площі.

Музиканти гурту QARPA без кінця експериментують зі звуком, із формою, з текстами. На концерті можна буде почути компіляцію матеріалу за останні роки роботи альтернативщиків - від ніжних тріп-хопових треків типу "Soledad" до іронічного хард-кору всім знайомих  "Кіріян" чи "Сашахуй".

А в неділю 1 жовтня о 19-00 – одна з кращих київських кавер-груп Tex-Mex Company The Music Band!

Гурт дає більш, ніж 200 концертів на рік, та з радістю погодився приєднатися до фестивального лайн-апу та подарувати свою творчість киянам. Приходьте на Осінній фестиваль У пошуках Made in Ukraine. Закриття сезону, щоб послухати рокові хіти та популярну українську музику у виконанні безперечно талановитих  Tex-Mex Company.

Час роботи – субота 30 вересня і неділя 1 жовтня, з 10:00 до 22:00. Місце проведення – Контрактова площа.

Вхід для відвідувачів вільний.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!