Менеджер "Кернелу" продав понад 3 тисячі акцій компанії

Неділя, 23 липня 2017, 15:15

Юридична особа, контрольована одним з менеджерів групи компаній "Кернел", 14-17 липня 2017 року продала 3,191 тис. акцій Kernel Holding S.A. (Люксембург).

Про це йдеться в повідомленні "Кернел" на сайті Варшавської фондової біржі.

Згідно з повідомленням, середня ціна продажу однієї акції становила PLN66,14 (18,2 долара за штуку за курсом Національного банку Польщі на 21 липня).

За даними WSE, курс акцій Kernel за підсумками торгів 21 липня знизився на 2,4% - до PLN64,94 за шт.

Реклама:

Про попередню подібну операцію компанія відзвітувала в середині липня: 4-6 липня 2017 року було продано 13,124 тис. акцій по PLN66,11 за штуку.

Раніше група Кернел закінчила процес купівлі холдингу Українські аграрні інвестиції, що зробило холдинг Андрія Веревського найбільшим власником земельного банку України.

Кернел - один з найбільших українських агрохолдингів. Компанія є також найбільшим в світі виробником і експортером соняшникової олії.

Вертикально-інтегрована структура компанії будується на тісно пов'язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт і внутрішній продаж соняшникової олії; рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання і перевалки зерна на елеваторах і портових терміналах.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: