ЖК Podil Plaza & Residence - вигідна інвестиція в ваше майбутнє

П'ятниця, 28 квітня 2017, 14:45

У квітні 2017 року, вперше за багато місяців ціни на житлову нерухомість в Києві продемонстрували істотне зростання. Вартість житла виросла в середньому на 2-3%. І зараз спостерігається подальша активізація купівельного попиту.

 

Такий інтерес серед покупців столичної нерухомості виник не випадково. Адже загальновідомо, що на сьогоднішній день найбільш вигідно вкладати кошти в нерухомість з метою подальшого проживання або інвестування.

Якщо ви також придивляєтеся до житлової нерухомості в новобудовах, існує хороша можливість для інвестування - новий житловий комплекс "Podil Plaza & Residence". Зазначений ЖК розташований в історичному, культурному і діловому центрі Києва, на Подолі. Тому головні визначні пам'ятки міста, престижні навчальні заклади, музеї, банки знаходяться в крокової доступності. На даний момент є дуже мало новобудов з таким вигідним розташуванням в центрі. Але не тільки вдале місце розташування робить "Podil Plaza & Residence" одним з найбільш привабливих об'єктів інвестування.

Серед переваг цього комплексу можна відзначити ретельно продумані просторі планування квартир, світлий хол зі спеціальною гостьовою зоною очікування і відпочинку, закриту територію, що охороняється прибудинкову територію, над якою попрацювали кращі ландшафтні дизайнери. Для зручності мешканців передбачений багаторівневий паркінг з достатньою кількістю машиномісць і безшумні ліфтопід'ємники європейського виробництва. Комплекс будується із застосуванням найсучасніших енергозберігаючих технологій, що також важливо в наш час.

Реклама:

Незаперечною перевагою для всіх мешканців "Podil Plaza & Residence" також є п'ятиповерховий торгово-розважальний комплекс, де буде все необхідне для шопінгу, відпочинку і навіть ведення бізнесу. На перших чотирьох поверхах розташовані бутіки luxury-брендів, магазин елітних напоїв і сигар, супермаркет преміум класу зі свіжими продуктами з усього світу. Там же ви знайдете безліч різних кафе і ресторанів на будь-який смак, тренажерний зал з басейном, SPA і лаунж-зоною. А на п'ятому поверсі знаходяться просторі офісні приміщення А-класу.

Девелоперська компанія "Статус Груп", яка є забудовником проекту, давно заслужила серед інвесторів репутацію надійного партнера. Серед уже побудованих і заселених об'єктів можна відзначити житловий комплекс "Статус Град", серед споруджуваних - ЖК "Рів'єра" – все це ексклюзивні проекти, що не мають аналогів в столиці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!