HP купить у Samsung бізнес з виробництва принтерів за мільярд доларів

Понеділок, 12 вересня 2016, 15:15

Американська HP Inc. уклала остаточну угоду з Samsung Electronics про покупку підрозділу з виробництва принтерів південно-корейської компанії за 1,05 мільярда доларів.

Про це йдеться в релізі HP, передає "Прайм".

Угода є найбільшою в своєму роді в історії HP. Компанії планують закрити її протягом 12 місяців після отримання схвалення з боку регуляторів.

Після закриття угоди Samsung інвестує 100-300 мільйонів доларів в статутний капітал HP на відкритому ринку. Як очікується, дане придбання призведе до збільшення доходів HP за підсумками року після завершення угоди.

Реклама:

"Купівля бізнесу з виробництва принтерів Samsung дозволяє нам досягти інновацій у пресі та створити абсолютно нові можливості для бізнесу з набагато більшою ефективністю, безпекою та економією для клієнтів", - наводяться в релізі слова гендиректора компанії Діона Уайслера.

Американська компанія Hewlett-Packard, що працює в сфері інформаційних технологій була заснована в 1939 році в Пало-Альто, штат Каліфорнія.

Samsung Electronics - міжнародна компанія-виробник електроніки. Штаб-квартира знаходиться в Сеулі. Штат співробітників на квітень 2016 року становить близько 319 тисяч осіб в 84 країнах світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!