Інтернет-бізнес Yahoo може купити американська Verizon

Вівторок, 8 грудня 2015, 09:42

Великий американський телекомунікаційний оператор Verizon Communications Inc. не проти придбати інтернет-бізнес Yahoo! Inc.

Про це заявив головний фінансовий директор Verizon Френ Шамма, пише ЛігаБізнесІфнорм з посиланням на Reuters.

"Якщо ми вважатимемо це стратегічно потрібним, це буде мати сенс для наших акціонерів... але на даний момент дуже рано говорити про це", - сказав Шаммая.

За його словами, рада директорів та інвестори Yahoo! Inc. ще не вирішили, що їм робити з їх активом, але питання обговорюється. Представники Yahoo відмовилися від коментарів.

Реклама:

Нагадаємо, раніше рада директорів Yahoo! Inc. обговорювала питання про продаж інтернет-бізнесу який включає в себе поштовий сервіс Yahoo Mail і новинний агрегатор Yahoo News, пошуковик Yahoo і інші сервіси, а також 15% частки в китайській Alibaba, пакет акцій якої оцінюється в більш ніж 30 млрд доларів.

Пошукова система компанії Yahoo! Inc. - одна з найпопулярніших в світі. Чистий прибуток компанії за дев'ять місяців 2015 року становитиме 81,12 млн дол, скоротившись в порівнянні з показником роком раніше в 90 разів.

Корпорація Verizon (штаб-квартира знаходиться в Нью-Йорку) заснована в 2000 році шляхом злиття Bell Atlantic Corp. і GTE Corp. Verizon.

Надає послуги фіксованого та мобільного зв'язку, супутникового широкосмугового доступу в інтернет, а також займається випуском телефонних довідників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: