Lufthansa може вийти на ринок авіаперевезень між РФ та Україною

Вівторок, 29 вересня 2015, 20:13

Німецький авіаконцерн Lufthansa не виключає можливості виходу на ринок авіаперевезень між РФ та Україною у зв'язку з забороною польотів російським і українським компаніям, проте конкретних планів поки немає.

Про це заявив офіційний представник авіаконгцерна, пишуть "РИА Новости".

"Якщо ми побачимо зростання попиту на цьому напрямку, то у нас є можливості відреагувати на це. Але конкретних планів у нас поки немає", - заявив офіційний представник авіаконцерну.

За словами співробітника Lufthansa, досі літаки авіаконцерну не виконували рейсів за маршрутами Україна-Росія, тому мова про посилення присутності не йде.

Реклама:

"Однак ми мали б можливість запустити за цими маршрутами більш місткі літаки при наявності відповідного запиту", - додав офіційний представник Lufthansa.

Як відомо,Україна ввела санкції проти 25 російських авіакомпаній, у тому числі "Аерофлот", "Трансаеро" і S7 через їхні польоти в окупований Крим.

28 вересня Державна авіаційна служба України розіслала російським авіакомпаніям, які потрапили під санкції відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України, попередження про заборону польотів до України з 25 жовтня 2015 року.

29 вересня Російське федеральне агентство повітряного транспортуповідомило українські компанії про заборону польотів в/з Росії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: