Банк Жеваго збільшив статутний капітал на 58%

Вівторок, 30 червня 2015, 14:54

Банк "Фінанси та Кредит" збільшив статутний капітал на 1,972 млрд грн, або на 57,7% - до 5388 млн грн шляхом приватного розміщення допемісії акцій за прискореною процедурою.

Про це повідомили в прес-службі банку, передає "Інтерфакс-Україна".

"30 червня банк "Фінанси та Кредит" завершив внесення до статутного капіталу коштів на суму 1,972 млрд грн", - сказав представник прес-служби.

За його словами, банк провів приватне розміщення додаткових акцій номінальною вартістю 0,5 грн серед діючих акціонерів: за результатами збільшення статутного капіталу структура акціонерного капіталу не змінилася.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що участь в приватному розміщенні акцій, крім діючих акціонерів, братимуть компанії Forth Аsset Management Limited і Bloomshine Limited (усі - Великобританія).

Як повідомлялося, в поточному році банк вже збільшив статутний капітал на 22%, або на 616,4 млн грн - до 3,416 млрд грн.

За даними банку, кінцевим власником компаній "Асканія" і F & C Realty виступає український бізнесмен, народний депутат Костянтин Жеваго.

Нагадаємо, раніше Національний банк надав ПАТ "Банк Фінанси та кредит" стабілізаційний кредит на суму 750 мільйонів гривень строком на два роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: