Донецький чиновник "Укрзалізниці" безкоштовно отримав квартиру у Києві

Четвер, 15 січня 2015, 13:08

Заступник гендиректора "Укрзалізниці" Олександр Зародов збирається приватизувати квартиру у житловому комплексі "Сонячна брама" у Голосіївському районі Києва.

Про це свідчить лист Голосіївської РДА начальнику департаменту Управління справами адміністрації залізничного транспорту від 5 січня, пишуть "Наші гроші".

"Ваш лист щодо делегування прав на приватизацію квартири №… по вул. Ломоносова,73-е розглянуто Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією. Для розгляду питання в установленому порядку запрошуємо гр. Зародова Олександра Олександровича до відділу приватизації житлового фонду управління ЖКГ Голосіївської РДА", - йдеться у листі за підписом замголови РДА Олега Іщука.

 

Як пише видання, двокімнатна квартира Зародова площею 77 кв м. знаходиться у житловому комплексі бізнес-класу"Сонячна брама" поряд з станцією метр "Виставковий центр".

Реклама:

У цьому будинку квартири продають по 18 тисяч гривень за кв.м (1100 доларів). Відтак ринкова вартість квартири замгендиректора "Укрзалізниці" становить майже 1,4 мільйона гривень (85 тисяч доларів).

Приватизація житла передбачає безкоштовне отримання квартири Олександром Зародовим, пише видання.

Донеччанин Олександр Зародов був призначений замгендиректора "Укрзалізниці" у квітні 2014 року після захоплення Донбасу проросійськими терористами. До цього він десять років працював заступником начальника ДП "Донецька залізниця" по рухомому складу і матеріально-технічному забезпеченню.

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!