Підсумки року 2014 "Інтергал-Буд": побудовано 200 тисяч кв. м житла ®

Вівторок, 23 грудня 2014, 16:48

2014-й рік наближається до завершення і традиційно всі компанії підводять підсумки. Компанія "Інтергал-Буд" готова підвести підсумки і поділитися здобутками.

Рік для всіх був складним, але для компанії "Інтергал-Буд"  ще і плідним. За підсумками 2014-го компанія "Інтергал-Буд" ввела в експлуатацію понад 150 тисяч квадратних метрів, а до кінця року планує збільшити цю цифру до 200 тисяч кв. м житла. Тільки в житловому комплексі "Паркові озера" були введені в експлуатацію і заселені ще три будинки на 517 квартир. А ще нові жителі вже облаштовують свої квартири і в житловому комплексі "Лідер", який був зданий в експлуатацію достроково і визнаний кращим проектом року в конкурсі "Житло-2014". Раніше озвучених термінів, було завершено будівництво будинку №1 житлового комплексу "Малахіт" в Солом'янському районі столиці. За швидкі темпи та якісне будівництво комплекс отримав нагороду - "Випереджаючи час".

 



Зменшувати темпи компанія не планує і вже на початку 2015 має намір ввести в експлуатацію будинок №2 житлового комплексу "Яскравий" і житловий будинок "Лук'янівський" по вул. Мельникова.

Незважаючи на економічну та політичну нестабільність в країні, компанія "Інтергал-Буд"  продовжує запускати нові проекти. Так у вересні стартувало будівництво ще одного будинку в житловому комплексі "Малахіт" та нового комплексу на проспекті Космонавта Комарова, який складатиметься з двох будинків на 250 квартир. У листопаді було розпочато будівництво чергового будинку (№9) у житловому комплексі "Паркові озера", йдуть підготовчі роботи по дому №10. Тут же триває будівництво третьої черги висоток - зводяться чотири будинки. Триває будівництво другої черги в житловому комплексі "Яскравий". Крім іншого, наближається до завершення будівництво будинку №3 житлового комплексу "Деміївка". Тільки в Києві компанія одночасно будує 11 будинків. При цьому "Інтергал-Буд" веде будівництво своїх проектів виключно за рахунок власного фінансування, що дозволяє продовжувати роботи в повному обсязі і розвивати нові проекти.

Продуктивна робота "Інтергал-Буд"  цього року не залишилася непоміченою: компанія отримала нагороду в номінації "Надійний забудовник" та "Девелопер Року" в конкурсі Ibuild Ukraine-2014. Також призером в номінації "Кращий житловий комплекс року" став комплекс "Паркові Озера". Конкурс був організований Конфедерація будівельників України - об'єднанням, до якого входить більше 80% компаній будівельної галузі та має представництва у всіх областях України. Організатором також виступило одне з найбільших українських інформагентств - "ЛІГАБізнесІнформ".

Компанія "Інтергал-Буд" не збирається здавати позиції і в наступному році: нові об'єкти на 2015 рік вже проектуються. Так, планується забудова житлових комплексів на Позняках - тут буде побудовано 5 будинків загальною площею понад 65 тисяч квадратних метрів, на Нивках і в селищі Гатне. Йде активне проектування ІІ черги будівництва житлового комплексу "Малахіт" та житлового комплексу на А. Барбюса, буде продовжено будівництво наступних черг житлових комплексів "Паркові Озера", "Яскравий" і "Деміївка". Крім столичної нерухомості компанія "Інтергал-Буд" активно будує і в інших містах України: Львові, Рівному, Житомирі, Ужгороді та Мукачеві.

Реклама:

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!