Виробництво продуктів харчової промисловості збільшено за 12 позиціями

Середа, 5 листопада 2014, 15:41

За підсумками роботи за січень-вересень 2014 року індекс промислової продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів в Україні у порівнянні до січня-вересня 2013 року, становив 102%.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

"Загалом за рік відмічено зростання промислового виробництва харчових продуктів на 13%. У порівнянні вересня 2014 року до серпня 2014 року обсяги промислової продукції галузі АПК зросли на 20,9%", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, збільшено виробництво: олії соняшникової нерафінованої - на 43,5%, м'яса свиней свіжого чи охолодженого - на 10,6% та замороженого - на 22,9 %, м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого - на 4,4% та замороженого - на 21,5%, овочів консервованих натуральних - на 28%, молока рідкого обробленого - на 14,5%.

Реклама:

Також збільшено виробництво масла вершкового - на 29,2%, продуктів молоковмісних, інших - на 30,7%, дитячого харчування - на 9,2%, горілки з вмістом спирту менше 45,4% - на 0,3%, сигарет, які містять тютюн, або суміші тютюну із замінниками тютюну - на 3,7%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: