У банку "Золоті ворота" продовжили тимчасову адміністрацію

Середа, 5 листопада 2014, 10:25

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізосіб прийняла рішення про  продовження строку здійснення тимчасової адміністрації в АТ "Банк Золоті ворота" до 4 грудня.

Про це йдеться у повідомленні фонду.

"Виконавчою дирекцією Фонду гарантування було затверджено план врегулювання неплатоспроможного банку "Золоті ворота", яким визначено спосіб виведення банку з ринку - відчуження всіх або частини активів і зобов’язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку з відкликанням банківської ліцензії неплатоспроможного банку та подальшою його ліквідацією", - йдеться у повідомленні.

Дане рішення було прийнято з дотриманням вимог Закону щодо найменших витрат Фонду гарантування та збитків для вкладників з урахуванням результатів пошуку потенційного інвестора.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, банк "Стандарт" має намір придбати частину активів і пасивів банку "Золоті ворота", в якому до 4 листопада діє тимчасова адміністрація.

Банк "Стандарт" зареєстрований в 2008 році. У вересні ТОВ "Медіа Імідж" скоротило участь в статутному капіталі банку "Стандарт" до 51% зі 100%.

Згідно з даними Нацбанку, на 1 липня 2014 року за розміром загальних активів (740,046 млн гривень) банк "Стандарт" займав 113 місце серед 173 банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: