МОЗ планує закупівлю ліків на півмільярда гривень

Понеділок, 15 вересня 2014, 19:23

Минулого тижня відбулися повторні розкриття пропозицій конкурсних торгів на державні закупівлі лікарських засобів на суму понад 480 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Як зазначається, попереднє розкриття бажаного результату не дало, оскільки пропозиції не відповідали вимогам документації конкурсних торгів, медико-технічним вимогам; за багатьма позиціями було подано пропозиції одного учасника, або не подано жодної, що суперечить Закону України "Про здійснення державних закупівель".

"В більшості випадків пропозиції учасників перевищували очікувану вартість предмету закупівлі", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У МОЗ наголосили, що повторні пропозиції відповідають ціновим параметрам та дозволять виконати державні закупівлі лікарських засобів за основними державними програмами лікування, серед яких імунопрофілактика, лікування вірусних гепатитів у дітей, дитячого церебрального паралічу, онкогематології, ряду орфанних захворювань, проведення трансплантації, виконання програми репродуктивного здоров’я нації та інших.

"Після проведення експертної оцінки зазначених пропозицій учасників торгів на відповідність медико-технічним вимогам буде визначено переможців торгів та укладено з ними угоди", - повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що цього тижня в плановому порядку відбудуться розкриття пропозицій конкурсних торгів ще за 16 програмами лікування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: